Burdur Belediye Başkanı Akkaya'dan Kadın Kolları üyeleriyle buluştu

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner ve yönetim kurulu üyelerine belediye olarak yapılan çalışmaları anlatan Başkan Akkaya, katlı otopark yapımının ileriki günlerde başlayacağını kaydetti. Başkan Akkaya, otogar inşaatındaki son durum, doğal gaz çalışmaları, imar planı, arıtma tesisi, kültür merkezi, Bedesten Çarşı, kapalı yüzme havuzu gibi projeler hakkında İl Kadın Kolları yönetimini bilgilendirdi. Akkaya, yılbaşında uygulanmaya başlanan saatli çöp toplama uygulaması hakkında kadınlardan destek istedi.

Reklam
Reklam

2004 yılından bu yana Burdur'un modern bir kent olması yolunda çalıştıklarını ifade eden Akkaya, "İl Kadın Kollarımız seçim dönemlerinde üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor ancak sadece seçim döneminde değil her zaman kadınlarımıza ihtiyacımız var. Sizlerin desteği ile çok daha başarılı işlere imza atacağız" dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner de Akkaya'ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çetiner, "Belediye Başkanımızın çalışmalarına desteğimiz devam edecek" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: