Burdur Belediye Başkanı Ercengiz:

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, halkın hizmetler karşısında memnuniyetinin yüzde 70'lerin üzerinde olduğunu bildirdi. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, halkın hizmetler karşısında memnuniyetinin yüzde 70'lerin üzerinde olduğunu bildirdi. Burdur Belediyesi Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya gelen Ercengiz, yaptırdıkları bazı memnuniyet anketlerinde kentte değişimlerin başladığı yönünde halkın olumlu düşünceleri olduğunu söyledi. Özellikle temizlik, fen, park ve bahçeler işleri anlamında halkın memnuniyet oranının yüksek olduğunu ifade eden Ercengiz, şöyle konuştu: "Yaptığımız hizmetler anlamında halkımızın memnuniyeti yüzde 70'lerin üzerinde. Hizmet kalitesini artırdığımız sürece Burdur bizden memnun olacak. Biz de yaptığımız işin karşılığını almış olacağız. Bizler burada gelip geçiciyiz. Belediyenin asıl sahipleri, belediye emekçileridir. Bizim emeğe her zaman saygımız var. Allah kaza bela vermesin, hepinize kolay gelsin." Daha sonra belediye işçileriyle bir süre sohbet eden Ercengiz, işçilere gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: