Burdur DSYB, Araç Filosunu Yeniledi

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin (DSYB) araç filosunu yenilediği bildirildi.

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin (DSYB) araç filosunu yenilediği bildirildi.

DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, üye sayısının ve hayvan varlığının artmasıyla birlikte damızlık sığır yetiştiricilerine hizmet için kullanılan araçların önem kazandığını kaydetti.

DSYB araçlarının bir kısmının eskidiğini ve sürekli masraf çıkarır durumda olduğunu anlatan Özcan, şöyle devam etti:

"Gerek iklim, gerekse arazi koşullarından dolayı, üreticimize verdiğimiz hizmetin hızı ve kalitesinin düşmemesi için araç filomuzu yenilememiz kaçınılmaz oldu. Bu büyüme ve artan hizmet türleri ile kalitemizi ve hızımızı düşürmeden, hatta geliştirerek devam edebilmek amacındayız. Önemli olan, işi bir kere iyi yapmak değil, aynı seviyede ve geliştirerek devam etmektir. Yönetimimiz olarak gerekli test ve araştırmaları yaparak, en uygun ve en masrafsız olacağını düşündüğümüz modelde 6 araba aldık. Aldığımız araçlar birliğimize ve üyelerimize hayırlı olsun."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz