"Burdur Gölü Ile Ilgili Çıkan Haberler" Sergisi

Burdur Belediyesi ve gazeteciler tarafından "Burdur Gölü ile ilgili çıkan haberler" Sergisi açıldı.

Burdur Belediyesi ve gazeteciler tarafından "Burdur Gölü ile ilgili çıkan haberler" Sergisi açıldı.

Belediye fuaye alanında düzenlenen sergiye AK Parti Burdur milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı ile davetliler katıldı.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Taraşlı, düzenlenen sergiyle son bir yılda Burdur Gölü ile ilgili çıkan haberlere dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Sergide Burdur Gölü ile ilgili gazete küpürlerinden oluşan 20 haberin yer aldığını belirten Taraşlı, "Burdur Gölü'nün önemini, değerini bilenler ve gölün kurtarılması için çalışanlar var. Göle Burdur'da yaşayan bütün insanlar sahip çıkmalı. Gölü gündeme getirmek, gündemde tutmak ve Burdur'un bu konudaki hassasiyetini dile getirmek için böyle bir sergi açmaya karar verdik" dedi.

Sergi 14 Haziran'a kadar açık kalacak.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: