Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan'a Özel Sağlık Hizmeti

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Ramazan ayına özel sağlık hizmetleri uygulayacak. 112 Komuta Kontrol Merkezi'nde yapılan...

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Ramazan ayına özel sağlık hizmetleri uygulayacak. 112 Komuta Kontrol Merkezi'nde yapılan toplantıda Ramazan hazırlıklarını anlatan İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Ramazan ayına yönelik bir takım çalışmalar ve projeler başlattıklarını belirtti.

Ramazan ayı beslenme alışkanlıklarının değiştiği bir ay olduğunu anlatan Müdür Şenbayram, Ramazan ayında beslenme nedeniyle birçok şikayetlerin geldiğini olduğunu aktardı. Ramazan ayı Beslenme ve Sağlık Danışma hattı kurduklarını ifade eden Şenbayram, “Halkımız Ramazan ayında rahatsızlıklarını beslenme uzmanlarına iletecekler. İftardan sonra artan yoğunluğu önlemek amacıyla enjeksiyon birimleri arttırılacak ve acil servislere de personel takviyesi yapılacaktır.'' dedi.

Reklam
Reklam

Şenbayram, yardımseverlik duygularının en çok ön plana çıktığı Ramazan ayında, büyük camilerde organ bağışı stantlarının da kurulacağını da belirtti. Vatandaşlarının Ramazan ile ilgili sağlık desteği alabilmeleri için 0248 233 31 94’ü aramalarının yeterli olacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz