Burdur Polisi Ramazan Ayı Tedbirlerini Aldı

Burdur İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan tarafından Burdur’da Ramazan ayı için alınan tedbirler açıklandı.İl Emniyet...

Burdur İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan tarafından Burdur’da Ramazan ayı için alınan tedbirler açıklandı.

İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan yaptığı açıklamada, Ramazan ayı süresince halkın her türlü ihtiyacını güven içinde karşılayabilmeleri, huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla halkın yoğun olarak bulunduğu ana arterler, alışveriş merkezleri, fırınlar, camiler ve iftar yemeklerinin düzenlendiği yerlerde asayiş ve trafik tedbiri almak, şahsa ve mala karşı meydana gelebilecek olayların önlenmesi, olay meydana geldiğinde suçluların yakalanması amacıyla bir dizi tedbirler alındığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Burdur’da Ramazan ayının sakin ve huzurlu geçmesi için tüm ekiplerin görev başında olacağını dile getiren Aydoğan alınan tedbirleri şöyle açıkladı:

”Halkımızın yoğun olarak bulunacağı değerlendirilen ana arterler, alışveriş merkezleri, park ve bahçelerde 15 motorize ekip ve 4 çift yaya devriye ile gerekli tedbirler alınmıştır. Yine halkımızın teravih namazı için camilerde yoğunluk oluşturacağından cami çevrelerinde gerekli tedbirler alınmıştır. İftar saatinden önce trafik yoğunluğu oluşacağından Adliye Kavşağı, Stat Kavşağı, Gazi Caddesi, Adliye Caddesi ve diğer önemli kavşaklarda gerekli trafik tedbirleri alınmıştır. İlimiz tatil bölgelerine giden yol güzergahında bulunduğundan ve trafik akışının yoğun olacağı değerlendirildiğinden mevcut ekiplerin yanı sıra Isparta-Burdur-Antalya güzergahında 3, Burdur Fethiye güzergahında 2 Bölge Trafik ekibi görev alacak olup, radar ekipleri sürekli hız kontrolü yapacaktır. Vatandaşlarımızın iftar ziyaretlerinde veya teravih ibadetini yerine getirmek amacıyla ikametlerinden ayrılacakları esnada evlerinin güvenlik tedbirlerini gözden geçirmeleri, güvendikleri komşularına evlerinden ayrıldıklarını söyleyerek bilgilendirmeleri ikamet hırsızlıklarının önlenmesinde fayda sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın şüphelendikleri her türlü araç, şahıs ve benzeri gibi durumlarda 155 Polis İmdat telefonunu arayabileceklerdir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: