Burdur Valisi Tapsız, Özel Alpaslan Ali Can Koleji öğrencileriyle söyleşti

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Özel Alpaslan Ali Can Koleji öğrencileriyle söyleşi yaptı. Öğrencilik yıllarını ve...

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Özel Alpaslan Ali Can Koleji öğrencileriyle söyleşi yaptı. Öğrencilik yıllarını ve hayat tecrübelerini anlatan Tapsız, öğrencilerden içinde bulundukları nimetin farkına varmalarını istedi.

Hayatın güllük gülistanlık olamadığını vurgulayarak, “Ben sıkıntılar içinde eğitimimi tamamladım. Ailem çok sıkıntı çekti. Babam bizim okumamızı, vatana, millete hizmet eden hayırlı birer insan olmamızı isterdi. Kolay gelmedik bu yerlere. Bugün sizler çok güzel imkanlara sahipsiniz, bu fırsatı iyi değerlendirin.” dedi. Öğrencilerin çekinmeden soru sormasını da isteyen Vali Süleyman Tapsız, başarılı olanın da olmayanın da 24 saatinin bulunduğuna, aradaki farkın zamanı iyi kullanmak olduğuna dikkat çekti. Kendisi de okulun bir velisi olan Burdur Valisi, kolejin eğitiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Özel Alpaslan Ali Can Koleji Müdürü Abdullah Sarıca da Vali Tapsız’ın ziyaretinden dulduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğrencilerimiz için çok güzel bir söyleşi oldu. Valimiz Süleyman Tapsız’ın hayatı ve tecrübeleri, öğrencilerimizin ufkunu genişletti. Söyleşiye katılan öğrencilerimizden bazıları, vali olmak istediklerini bile söyledi. Kendisine, bizi kırmayıp geldiği için çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz