Burdur Valisi Yılmaz:

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, özürlülerin hayatını kolaylaştırmak için Valilik olarak çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, özürlülerin hayatını kolaylaştırmak için Valilik olarak çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

Burdur Özürlüler Derneği Başkanı Vural Kanırıcı ve dernek üyeleri, Vali Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Yılmaz, ziyarette konuşmada, Burdur'da sivil toplum örgütlerinin yönetimle uyumlu çalışmasının sorunların çözümünde kilit rol üstlendiğini söyledi.

Bu kapsamda her fırsatta vatandaşlarla ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelmenin, vatandaş odaklı yönetim anlayışıyla ve birlik ruhuyla sorunlara çözüm üretmenin, Burdur'un gelişimi açısından çok faydalı olduğuna inandığını belirten Yılmaz, "Özürlülerin hayatını kolaylaştırmak için Valililik olarak çalışmalar yürütüyoruz. Aynı zamanda istişare edilen sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yılmaz, yaptığı çalışmalar ve ziyaretten dolayı dernek yönetimine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Kanırıcı ise kentte yaşayan özürlülerin sorunları hakkında bilgi vererek, yaptıkları çalışmaları anlattı.

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: