Burdur Yıldız Koleji'nden Diyarbakır'a Kardeşlik Ziyareti

Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldız Ortaokulu, kardeş okul projesi çerçevesinde Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde...

Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldız Ortaokulu, kardeş okul projesi çerçevesinde Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Ortaşar Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Müdür Yardımcısı Muhammet Akın, öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan Özel Yıldız Ortaokulu heyeti, Ortaşar köyünde çiçeklerle karşılandı. Gün boyu öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Bucaklı misafirler, Ortaşar Okul Aile Birliği yetkililerin evinde misafir edildi.

Özel Yıldız Ortaolukulu heyeti, Bucak’tan götürdükleri hediyeleri Ortaşarlı öğrencilere verdi. Burdur'un meşhur ceviz ezmesi ve salebiyle ağızların tatlandığı ziyaret samimi ortamda gerçekleşti. Özel Yıldız Ortaolukulu heyeti, gösterilen misafirperverlikten, Ortaşar Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ve yöneticileri de gösterilen dostluk ve kardeşlikten dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Proje çerçevesinde Ortaşar Köyü İlköğretim Okulu öğretmen, öğrenci ve velileri de Ortaşarlıları Bucak’a davet etti.

Reklam
Reklam

Özel Yıldız Ortaokulu Müdür Yardımcısı Muhammet Akın, kardeşliği ön plana çıkaran faaliyetleri devamlı olarak desteklediklerini ve öğrencilerin kardeşlik yönlerini pekiştirmek amacıyla bu tür faaliyetlere devam edeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: