Burdur'da Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenlendi.Burdur...

Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenlendi.

Burdur Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunurken, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı kadınlar adına Burdur Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Vesile Ürküt yaptı. Törene Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bayram Keskin, Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Oral, CHP İl Başkanı Süleyman Erman, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, Dernek Temsilcileri katıldı.

Reklam
Reklam

Törenin ardından Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya kadınlara karanfil dağıttı.

Burdur Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü ve beraberindeki kadın heyet törenin ardından Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek’i ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutlarım. Dünya Kadınlar Günü'nü çok daha kadınlar açısından iyi bir şekilde, daha iyi bir ortamda, daha memnun kadınların huzurlu oldukları bir dünyada kutlanmasını arzu ederdik ama maalesef basından takip ettiğimiz kadarıyla gerek ekonomik, gerek sosyal, gerekse maruz kaldıkları çeşitli muameleler itibariyle çok mutlu olmadıkları bir dünyada yaşıyoruz. Hep böyle sürecek değil.İnşallah hem kadınlarımızın hem de toplumumuzun gayretleri ile kendilerine hak edilen değer, önem yeterince idrak edilmiş olur. Bütün kadınlarımıza yüklendikleri büyük vazifeden sorumluluktan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Onların hepimiz için ayrı bir yerde olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Mutlu yarınlar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: