Burdur'da İl Özel İdaresi sezon çalışmalarına başladı

Burdur İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı sezon açılışı kapsamında araç parkında bulunan araçların tanıtımı yapıldı....

Burdur İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı sezon açılışı kapsamında araç parkında bulunan araçların tanıtımı yapıldı.

İl özel idaresinin yıl boyunca hiç durmadan çalışmalarına devam ettiğini belirten Vali Tapsız, 2012 yılı çalışma programının İl Genel Meclisi tarafından onaylandığını, bugünden itibaren daha hızlı ve tempolu bir şekilde çalışmaların sürdürüleceğini söyledi. Köyleri her alanda çağdaş hizmetlerle buluşturmayı amaç edindiklerini belirten Tapsız, "182 köyümüzde çok güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

İl özel idaresinin yıl boyu gece gündüz çalıştığını anlatan İl Genel Sekreteri İbrahim Şimşek de nüfusu 100’ün üzerindeki her köyün altyapısının bittiği, kilitli parke döşemesinin yapıldığı, içme suyu yetersiz köyün kalmadığı bilgisini verdi. 182 köyün en 150’sinde ise yangın söndürme tankeri, en az 100’ünde cenaze yıkama aracı bulunduğunu ifade eden Şimşek, "Köylerimizde hizmet çıtası yükselmiştir. Artık köye dönüş başlamıştır.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Tapsız, emekliye ayrılan memur ve işçilere plaket ve teşekkür belgesi verdi. Daha sonra kurban kesilmesi ve duaların okunmasından sonra sezon açılışı yapıldı. Törenin ardından il özel idaresi makine parkında bulunan araçlar şehir turu attı. Makine parkında düzenlenen törene Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: