Burdur’da Mobeseye Yansıyan Ilginç Kaza Görüntüleri

Burdur'da meydana gelen ilginç trafik kazaları, mobese kameralarına kaydedildi.İlde meydana gelen trafik kazaları görüntüleri, İl...

Burdur'da meydana gelen ilginç trafik kazaları, mobese kameralarına kaydedildi.

İlde meydana gelen trafik kazaları görüntüleri, İl Emniyet Müdürlüğü'nce basın mensuplarına dağıtıldı. Toplumsal olayların, hırsızlıkların ve kazaların aydınlatılmasında önem taşıyan ve bugüne kadar birçok olayın aydınlatılmasına yardımcı olan mobese kameralarına, kentte meydana gelen pek çok trafik kazası yansıyor.

Basına dağıtılan görüntülerde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalar yer alıyor. İlk görüntüde Gazi Caddesi Köprü Başı Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlalinden meydana gelen kaza yer alıyor.

Reklam
Reklam

Bir başka görüntüde ise Manastır Kavşağı'na hızlı giren bir otomobil kontrolü kaybederek trafik ışıklarına çarpıyor. Başka görüntüde ise dikkatsiz sürücü yan tarafında seyreden motor sürücüsüne çarpıyor. Üzerinde 3 kişinin bulunduğu motosiklete aracın çarpma anı da görüntülerde yer alıyor.

Görüntülerde ayrıca bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye çarpma anı ile dikkatsiz sürücülerin neden olduğu kazalar da bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: