Burdur'da piknik alanları doldu

Havaların ısınmasıyla beraber Burdurlular piknik alanlarını doldurdu.Ülke genelinde olduğu gibi soğuk ve yağışlı geçen kışın...

Havaların ısınmasıyla beraber Burdurlular piknik alanlarını doldurdu.

Ülke genelinde olduğu gibi soğuk ve yağışlı geçen kışın ardından ilkbaharda da yağışların sürdüğü Burdur’da güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte Burdurlular pazar günü piknik alanlarına koştu. Yakın olması sebebiyle Kent ormanı, Burdurluların en gözde piknik alanı oldu. Piknikçilerin gözdeleri arasında, Burdur Gölü, Kent Ormanları, Susamlık Tepesi ve mesire alanları da yer aldı.

Kent Ormanına akın eden Burdurlular piknik yaparak hafta sonunu şehrin trafiğinden ve gürültüsünden uzak geçirmeye çalıştı. Piknikçilerden kimisi mangal yakıp oyun oynayarak, kimisi de uyuyarak yada sohbet ederek güneşli günün tadını çıkardı.
Güneşli havayı fırsat bilip ailesiyle birlikte piknik yapmaya geldiğini belirten Akın Ortaş, “Hava çok güzel, ortam harika. Günü fırsat bilip geldik. Ailece piknik yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükleriyle birlikte Pazar gününü değerlendirmek için piknik alanına geldiklerini belirten Emin Ünay ise ailece eğlendiklerini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: