Burdur'da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Sultan Dere mevkisinde yeni asfalt plentinin devreye girmesiyle sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi. Ekiplerin hızlı şekilde asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Akkaya, Menderes Mahallesi'nde serme asfalt, Milli Egemenlik Caddesi'nde de sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Şirinevler Mahallesi'nde serme asfalt çalışması yaptıklarını belirten Akkaya, Nene Hatun Caddesi ve İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi'nin de yakın bir zamanda sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen asfalt kazıma makinesiyle Nene Hatun Caddesi'nde asfalt kazıma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Akkaya, " Burdur'da altyapısı tamamlanan cadde ve sokakları sıcak asfalt ve serme asfalt kaplıyoruz. Bunun yanı sıra asfalt yama ve kaldırım çalışmalarımıza da devam ediyoruz" dedi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: