Burdur'da Yaz Spor Okulları Açılıyor

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, Burdur Spor Merkezlerinin açılış töreninin cumartesi...

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, Burdur Spor Merkezlerinin açılış töreninin cumartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi.

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar yaptığı açıklamada il spor merkezlerinin açılışının 29 Haziran cumartesi günü saat 10.00’da Gazi Atatürk Stadı’nda yapılacağını söyledi. Sancar, "Amacımız sporu toplumumuzun vazgeçilmez tutkusu ve yaşam biçimi haline getirebilmek için öncelikle çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı koruma, ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven hoşgörülü liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli takdir edebilen, saygılı, kendini kontrol edip, kurallara uyan, erdemli, elit sporcular olarak yetiştirmek Türk sporuna ve spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı spor okullarına 17 branşta 0-18 yaş aralığındaki herkesin katılabileceğini dile getiren Sancar “17 branşta faaliyet verecek olan il müdürlüğümüz, basketbol, futbol, voleybol, hentbol, atletizm, judo, karate, tenis, badminton, jimnastik, güreş, boks, kik boks, masa tenisi, tekvando, satranç ve halk oyunları 0-18 yaş grubunda okul dışı okuyan, okul dışı çalışan veya çalışmayan gençlerimiz kayıt yaptırabilmek için iki adet resim ve tesislerimizden temin edecekleri sporcu tanıtım formunu velilerine doldurtarak, il spor merkezlerinin bağlı bulunduğu il ve ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürlüklerine müracaat edebilirler. Antrenörlerden il spor merkezlerine katılan çocuklarımızın içlerinde başarılı olan gençlerimizi milli takımlara ve Türk sporuna kazandırmalarını bekliyorum. Ulusal ve uluslararası şampiyonalara alt yapı oluşturulması bakımından yaz spor kurslarının çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Kurslarımıza katılacak çocuklarıma ve gençlerimize tişört ve şapka dağıtımı yapılacaktır. Kurslarımıza katılacak çocuklarımıza başarılar diliyor ve antrenörlerimize başarılar dilerken velilerden çocuklarını kurslarımıza göndermelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: