Burdur'u Temsil Edecek Din Görevlileri Belirlendi

Burdur İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle düzenlenen Hafızlık, Ezanı Güzel Okuma...

Burdur İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle düzenlenen Hafızlık, Ezanı Güzel Okuma ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma İl Finali, Yeşilova ilçesinde yapıldı.

Burdur merkez ve ilçelerinde yapılan ön elemeleri geçen din görevlilerinin katıldığı yarışmada Hafızlık dalında Bucak ilçesi Hacı Bayram Cami Müezzin Kayyımı Hüsamettin Büyükkal, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma branşında Merkez Mevlana Camii İmam Hatibi Abdülaziz Kuruoğlu, Ezan Okuma dalında ise Yeşilova ilçesi Merkez Yeni Camii Müezzin Kayyımı Taşkın Yatağar, Bayan Kur'an Kursu Öğreticileri arasında Merkez Kız K.Kursu Öğreticisi Hanife Çetinkaya birinci oldu.

Reklam
Reklam

Branşlarında birinci olan yarışmacılar bölge finaline katılmaya hak kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: