Burgazspor Üzüm'e Emanet

Burgazspor, Teknik Direktör Özdemir Üzüm ile anlaşma sağladı.Önceki sezon Mudanya Bordospor’u Bursa 2. Amatör Kümede...

Burgazspor, Teknik Direktör Özdemir Üzüm ile anlaşma sağladı.

Önceki sezon Mudanya Bordospor’u Bursa 2. Amatör Kümede şampiyon yapan başarılı Antrenör Özdemir Üzüm Burgazspor’la sözleşme imzaladı. Mudanya Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan imza törenine Burgazspor Kulübü Başkanı Arif Bayrak da katıldı. Özdemir'in yardımcılığına Mudanya ve Burgazspor’da top koşturan İbrahim Gırak getirildi. Kulüp Başkanı Bayrak, yeni sezonda büyük işler başaracaklarını söyledi. Bayrak, "Kendi imkanlarımız içinde, Burgazspor'u daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız, Özdemir Üzüm'e yönetim kurulu olarak her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Burgazspor'da 1983 yılında futbol hayatına başlayan Antrenör Özdemir Üzüm, “1999 yılına kadar Burgazspor'da futbol oynadım. 1999 - 2002 yılları arasında antrenör olarak görev yaptım. Daha sonra başka takımlarda çalıştım. 10 yıl sonra döndüğüm kulübümde çok mutlu ve çok gururluyum. Bana verilen bu destekle bana güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Hedefimiz Mudanyaspor ile aynı kategoride aynı lige çıkmak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: