Burgazspor’dan Toplu Sünnet Şöleni

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Burgazspor Kulübü tarafından 41 çocuk sünnet ettirildi.Burgazspor'un geleneksel hale getirdiği 20. toplu...

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Burgazspor Kulübü tarafından 41 çocuk sünnet ettirildi.

Burgazspor'un geleneksel hale getirdiği 20. toplu sünnet şöleni Güzelyalı'da yapıldı. Bursa Büyükşehir ve Mudanya belediyelerinin de katkıda bulunduğu sünnet şöleni, feribot iskelesi girişinde mehter eşliğinde yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Kaymakam Adem Öztürk, kulüp yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Sünnet şölenini düzenleyenlere teşekkür eden AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, “Kulübümüz sporda gösterdiği başarıyı sosyal ve kültürel alanda da göstermektedir. Bu şölenin devamını sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sünnet çocuklarını ve ailelerini tebrik ediyorum, Allah mürüvvetlerini de göstersin" dedi.

Reklam
Reklam

Ardından 41 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Davetlilerin sünnet çocuklarına verdikleri hediyelerin ardından Bursa Uludağ Mehter Takımı mini bir konser verdi. Sünnet şöleni mevlid-i şerifin ardından dağıtılan ikramla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz