Burger King 466’ncı şubesini Van’da açtı

Dünyaca tanınmış fast-food zincirlerinden biri olan Burger King, Türkiye’deki 446’ncı şubesini Van’da hizmete açtı. ...

Dünyaca tanınmış fast-food zincirlerinden biri olan Burger King, Türkiye’deki 446’ncı şubesini Van’da hizmete açtı.

Zırhlıoğlu Gıda Şirketler Grubu tarafından 2 milyon 500 bin TL harcama yapılarak Van’a kazandırılan ‘Burger King’ Cumhuriyet Caddesi Soydan Kavşağı’nda hizmete girdi. Vali Vekili Murat Uzunparmak, Belediye Başkanı Bekir Kaya ve işadamı Salih Zırhlıoğlu’nun birlikte açılışını yaptığı 550 metre kare kapalı, 500 metre açık alana sahip ‘Burger King’de 27 kişi istihdam ediliyor. İtalyan mutfağının yanı sıra Burger Cafe’nin de yer aldığı Burger King restoranında çocuk oyun alanı ve diğer aktiviteler de mevcut.

Reklam
Reklam

Açılış sonrası Vali Vekili Murat Uzunparmak Belediye Başkanı Bekir Kaya ile birlikte restoranı gezerek, işletme sahibi Salih Zırlıoğlu’ndan bilgi aldı. Uzunparmak, Van’da deprem sonrası dünyaca ünlü bir markayı getirerek yatırım yapan işadamı Salih Zırhlıoğlu’na teşekkür etti.

Hijyen ve gıda güvenliğine önem veren Burger King’i Van’a getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten işadamı Salih Zırhlıoğlu, amaçlarının deprem sonrası Van’a yatırım yapmak isteyenlere cesaret vermek olduğunu söyledi. Van’da kazandıklarını Van’a yatırım yapmayı kendilerine şiar edindiğini ifade eden Zırhlıoğlu “23 Ekim ve 9 Kasım’da Van’da meydana gelen üzücü depremler ister istemez ilimizde esnaflık yapanları biraz olumsuz yönde etkilemişti. Kentte bir olumsuzluk havası vardı. Van’daki bu olumsuz havayı dağıtmak için esnaflarımıza moral, motivasyon vermek amacıyla 2 milyon 500 bin lira harcama yaparak böyle bir tesis açtık. Van’da kazanan bizler bu yatırımımızı başka illere çok rahat götürebilirdik. Ancak Van’da kazanıp, batıya götürmek bize yakışmazdı. Şu an hizmet verdiğimiz gıda sektöründeki işletmelerimizde 200’ün üzerinde insanı istihdam ediyoruz. Vanlı’ya hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Önümüzdeki günlerde toptan gıda sektörüne bir yeni işletmeyi daha ekleyeceğiz. Burger King gibi dünyaca ünlü bir markayı Van’a getirdiğimiz için mutluyuz. İşletmemizin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Franchise ve Emlak Geliştirme Direktörü Can Sepkin ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Van Valisi Münir Karaloğlu da birer çelenk gönderdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: