Burhan Kuzu’dan Vali Coş’a Ziyaret

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.Prof....

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Prof. Dr. Kuzu, Memur Sen Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi’ konulu konferansa katılmak için Adana’ya geldi. İlk olarak Vali Coş’u ziyaret eden Kuzu, Adana’ya ikinci defa geldiğini belirterek, “Sayın valimizi de makamında ziyaret etmek büyük şeref. İşlerimiz yoğun ama Adana ile ilgili bir şey olunca dayanamıyoruz. Akşam başkanlık sistemi ve yeni anayasayı anlatacağım. Ziyaretimizin ana nedeni bu” dedi.

Reklam
Reklam

Bilgi en büyük güç ve kuvvet olduğunu ifade eden Vali Coş ise “Öne bilgi sahibi olup, sonra kanaat sahibi olursak daha doğru iş yapmış oluruz. Çünkü bazı arkadaşlarımız önce ön yargı sahibi olup, hiçbir bilgi edinmeden önyargılarıyla hayatı yaşıyorlar. O yüzden önce bilgi sahibi olup sonra özgürce yorum ve kanaat sahibi olmak umarım daha demokratik ve çağdaş bir yaklaşım olacaktır. Hocamızın ziyareti bu anlamda bizim büyük işimize yarayacaktır. Bize ışık tutacaklardır. Daha sağlıklı ve doğru kanatlar geliştirebilmemize katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: