Burhan Kuzu'nun Acı Günü

KAYSERİ (AA) - Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Kayseri'nin Develi ilçesinde yeğeni Faruk Peker'in (47)

Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Kayseri'nin Develi ilçesinde yeğeni Faruk Peker'in cenaze törenine katıldı. 5 aydır tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybeden Peker'in cenazesi, Develi ilçesi Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Peker'in ailesi, yakınları ve Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan da katıldı. Cenaze töreni sonrasında taziyeleri kabul eden Kuzu, "Din görevlisi olan diğer yeğenim Ali Peker de 2013'de vefat etmişti. 9 ay arayla iki yeğenimi kaybettim, acımız çok büyük" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: