Burhanettin Kocamaz'ı gören yüzler gülüyor

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kocamaz, gezilerine süratle devam ediyor.

Adanalıoğlu, Kazanlı ve Karaduvar'ı gezen Başkan Kocamaz'ı görenlerin yüzünde gülümseme eksik olmazken, gittiği yerlere apayrı bir heyecan veriyor.

İlk olarak Adanalıoğlu'na giden Başkan Kocamaz, burada vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, sohbet etti.

Ardından Kazanlı ve Karaduvar'ı ziyaret eden Başkan Kocamaz'a ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.

Başkan Kocamaz'ı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini belirten vatandaşlar, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerden MHP'ye tam destek vereceklerini ifade ettiler. Zaman bütünleşme zamanı olduğunu belirten Başkan Kocamaz, "Hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Bu işin particilikle de alakası yok, o dönemleri artık Türkiye aşmış olmalı ve bu kötü gidişe dur demek istiyorsak bizlerin birleşmek, bütünleşmek mecburiyeti var. Halinizden memnunsanız bizim size söyleyecek hiçbir şeyimiz yok, gittiğimiz her yerde insanlar hem genel iktidardan, hem yerel iktidardan şikayet ediyor. O zaman bu sözlerimiz, söylediklerimiz doğruysa bizim birleşmemiz lazım, bütünleşmemiz lazım, bu problemi hep birlikte çözmemiz lazım. Bu problem sadece Burhanettin Kocamaz'ın problemi değildir, bu problem il sınırları içerisinde yaşayan herkesin ortak meselesidir. Dolayısıyla herkesi, hepinizi, herkesimi bu problemi çözme konusunda bizimle beraber olmaya destek vermeye davet ediyoruz. Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

'Bizim olduğumuz yerde huzur ve barış olur' diyen Başkan Kocamaz, "Tarsus'u yakından tanıyorsunuz, biliyorsunuz, görüyorsunuz. Tarsus'la Mersin'in demografik yapısı yani insan yapısı farklı değil aynı insan yapısına sahip arada da 25 kilo metre var, ama bir tarafta barış, huzur, kardeşlik ve güven ortamı var, öbür tarafta televizyonlar, medya Mersin'i bir terör kenti gibi göstermeye çalışıyor. Bu çirkin görüntüler Mersin'e de yakışmıyor, Mersin'liye de yakışmıyor. Bizim olduğumuz yerde barış olur, huzur olur, kardeşlik olur, insanlar adam yerine konur, insanlar dışlanmaz, herkesin bir ve beraber olması noktasında azami gayret gösterilir, hizmette merkezde ne ise en ücra köşeye kadar aynı şekilde devam eder ve bu işin vebalinden bize destek veren, vermeyen herkeste kurtulmuş olur. Adana'dan Antalya'ya kadar olan bir bölge, bu bölge artık hepimizi ilgilendiriyor. Yani geçmişte belki Adanalıoğlu Belediyesi varken Akdeniz Belediyesi sizi ilgilendirmiyordu, ama şimdi Adanalıoğlu Belediyesi yok, Akdeniz sizi ilgilendiriyor, Büyükşehir sizi ilgilendiriyor. Dolayısıyla bu taşın altına hep birlikte elimizi koymak mecburiyetindeyiz. Bizler belli yaşlara gelmişiz ben bu seçim sonucunda yani 2014 Mart'ın da 60 yaşına girmiş olacağım. Ömrümün üçte biri yani 20 yılım Tarsus halkına hizmet etmekle geçmiş oluyor. Biz geçmişe değil geleceğe bakmak durumundayız. Geçmişten ders alacağız geleceğimize de ona göre yön vereceğiz. Dolayısıyla bu vebal hepimizin çıktığımız bu hizmet yarışında Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun diyorum. Mersin'de huzur, güven ve istikrarın tesis edilmesi için herkesi yola çıkardığımız bu kervanda yer almaya, bizimle beraber olmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz