Burhanettin Onat’taki Kanal Yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Burhanettin Onat Caddesi üzerindeki orta refüjde çevre düzenlemesi yapıyor. Orta refüjde bulanan...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Burhanettin Onat Caddesi üzerindeki orta refüjde çevre düzenlemesi yapıyor. Orta refüjde bulanan yağmur kanalı, parapet ve çiçekliklerle güzelleştiriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Burhanettin Onat Caddesi’nin orta refüjünü yeniden düzenlediği, caddenin Narenciye Kavşağı ile Cebesoy Caddesi kesişiminde bulunan orta refüjdeki kanal düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Orta refüjdeki yağmur kanalı üzerine parapet ve çiçeklik yapıldığı, parapetlerin cam mozaikle, çiçeklikler patlatma traverten taşlarla kaplanmaya başlandığı kaydedildil. Kanal içi sıvanarak mevcut kanal içi görüntüsü modern bir hale getirildiği, projenin tamamlanmasıyla Antalya’nın en çok kullanılan caddelerinden biri olan Burhanettin Onat Caddesi güzel bir görünüme kavuşacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: