Burhaniye 15 Mayıs’ta 'Bukart Ile Tanışacak.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Belediye Başkanı Fikret Akova, yeni hizmete girecek halk otobüsleri için hazırlanan 'Bukart'ın...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Belediye Başkanı Fikret Akova, yeni hizmete girecek halk otobüsleri için hazırlanan 'Bukart'ın 15 Mayıs’ta hizmete gireceğini söyledi.

Burhaniye Belediyesi, şehir içinde yeni taşıma sistemini devreye sokmak için hazırlıklara başladı. Belediye Başkanı Fikret Akova, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında Bukart'ı basına tanıttı. Halk otobüsleri için hazırlanan Bukart hakkında bilgi veren Başkan Akova, "Vatandaşlarımızın 14 Mayıs'a kadar 'Bukart' almalarını istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Sistemin 15 Mayıs'ta hizmete gireceğini bildiren Akova, yeni sistemin devreye girmesiyle birlikte şikayetlerin azalacağını söyledi. Sahil Birlik Kooperatifi'nin 26 yeni otobüs satın aldığını bildiren Akova, yeni otobüslerde engelli rampaları olacağını bildirdi.

Şehir içinde çalışacak otobüslere 'Bukart' ile binileceğini anlatan Akova, "Vatandaşlarımızın 14 Mayıs'a kadar 'Bukart' almalarını istiyoruz. Şu anda belediyede kurduğumuz 2 masada 'Bukart'ları vermeye başladık. Yaşlı ve engellilerle öğrenciler için de ayrı kartlar hazırlandı. Yeni sistemle birlikte bu güne kadar olan şikâyetler bitecek. Hangi otobüsün hangi hatta çalıştığını belediyeden takip edebileceğiz. Yeni sistemin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Başkan Akova, Ören için de doğal sit koruma planı hazırladıklarını söyledi. Bunun için 116 bin lira ayrıldığını anlatan Akova, yakın zamanda ihale yapılacağını duyurdu. Başkan Akova, gazetecilerin çeşitli sorularını da cevapladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: