Burhaniye Belediye ile Okerman'ın yolları ayrıldı

TKB2L takımlarından Burhaniye Belediyesi ile antrenör Erman Okerman, karşılıklı olarak anlaşarak yeni sezonda birlikte devam...

TKB2L takımlarından Burhaniye Belediyesi ile antrenör Erman Okerman, karşılıklı olarak anlaşarak yeni sezonda birlikte devam etmeme kararı aldılar.

Burhaniye Belediyespor Kulübü ile takımın antrenörü Erman Okerman karşılıklı anlaşarak vedalaştılar ve yeni sezonda devam etmeme kararı aldılar.

Konu ile ilgili görüşlerini bildiren Kulüp Başkanı Burak Ali Sarı, "Geçen sezon 1. Lig’de son dönemde gösterdiğimiz performans ile ligde kalabilirdik ama olmadı. Bu sene de şanssız bir şekilde Dörtlü Final grubuna kalamadık. Ancak basketbol takımımız bu süreçte oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazandı. Hocamızın kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını biliyoruz. Bu anlamda ben kendisine burada bulunduğu süre boyunca hem A takımımıza hem de altyapılarımıza verdiği emek için teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev alacağı kulüplerde ve milli takımımızda başarılı olmasını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Antrenör Erman Okerman ise, "Görevde kaldığım 1,5 yıllık süre içerisinde saha içi ve saha dışı her konuda bana inanılmaz destek olan bir başkan ve yönetim kurulu ile çalışmış olmanın verdiği mutlulukla buradan ayrılıyorum." diyerek şöyle konuştu:

"Burhaniye Belediyespor her antrenörün çalışmak isteyeceği bir kulüp. Çalıştığım süre içerisinde yaptığım işi çok büyük bir keyif alarak yaptım ve bu kulübe verebileceğimin en fazlasını vermek adına çabaladım. Altyapı adına çok olumlu adımlar attık, bunun meyvelerini de Burhaniye Belediyespor’un gelecek sezonlarda alacağına eminim. Hem geçen sezon 1. Lig’de hem de bu sezon 2. Lig’de benden desteğini esirgemeyen sayın başkanımız, tüm yönetim kurulu ve Burhaniye halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bir gün mutlaka yarım kalan işimi tamamlamak adına tekrar Burhaniye Belediyespor’a döneceğim düşüncesindeyim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz