Burhaniye Belediyesi'nden Ramazan Paketi

Burhaniye Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara Ramazan dolayısıyla yardım paketi dağıtıldı.

Burhaniye Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara Ramazan dolayısıyla yardım paketi dağıtıldı.

Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Burhaniye'de tespit edilen ihtiyaç sahibi bin aileye erzak paketi dağıtıldı. İçinde temel yiyecek ihtiyaçlarının bulunduğu paketler, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Elif Şenak, Ramazan'ın yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kaynaşmanın en üst seviyede olduğu ay olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayında vatandaşların sıkıntısına küçük de olsa merhem olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şenak, "Burhaniye Belediyesi olarak işi gücü olmayan, herhangi bir sosyal güvencesi bulunmayan, ekonomik sıkıntı çeken ailelere her zaman yardımlarda bulunuyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Emrah Elmas / Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz