Burhaniye Belediyesi'ne Vakıf Ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Pir Sultan Abdal 2 Temmuz Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Pir Sultan Abdal 2 Temmuz Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kızıler ve ekibi, belediyeyi ziyaret etti.

İlçede düzenlenecek olan Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nde gece düzenlemek istediklerini bildiren İbrahim Kızıler, konser için de hazırlık yaptıklarını söyledi. Pir Sultan Abdal 2 Temmuz Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Burhaniye Belediyesi'ni ziyaret etti. İbrahim Kızıler ve ekibini makamda kabul eden Belediye Başkan vekili Tarık Erdil, festival için destek olacak herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Vakıf Başkanı İbrahim Kızıler, "Haziran sonu ve Temmuz ayının ilk günlerinde yapılması beklenen Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'ne katkı sunmak için festival kapsamında bir gece düzenlemek istiyoruz. Onun için hazırlıklara başladık. Festival sonrasında 7 Temmuz tarihinde yine önemli sanatçıların yer alacağı bir konser vermek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Tarık Erdil ise " Elbette festival kapsamında yer alabilmeniz için belediye olarak tüm desteği vermek isteriz. Festivale katkı sunmak isteyen herkese kapımız açıktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz