Burhaniye’de 2000 Meşe Palamudu Dağıtılacak

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye tarafından 2011’in Aralık ayında ekilen meşe palamutları filiz verirken, önümüzdeki günlerde...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye tarafından 2011’in Aralık ayında ekilen meşe palamutları filiz verirken, önümüzdeki günlerde dağıtılacağı açıklandı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ören Mahallesinde bulunan serada poşetlere dikilen 2 bin meşe palamutların boyları 25 santimetreye ulaştı. Tema Gönüllü Temsilcisi Şevket Metin’in girişimleriyle ekilen meşe palamutları dağıtıma hazır hale geldi. Fidanların okullara dağıtılacağını açıklayan Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Nadir Karayaz, “Ören’deki seramızda ektiğimiz tohumlar filiz verdi. Bu günlerde boyları 25 santimetreye varan fidanları bahar aylarında okullara dağıtacağız. Böylelikle çocuklarımız hem meşe palamutlarını tanımış olacak hem de doğa sevgisini tadacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

Bahar aylarında Tema Gönüllü Temsilcisi Şevket Metin aracılığıyla okullara dağıtılacak olan 2 bin meşe palamudu dikim tarihine kadar Ören Mahallesinde ki serada büyümeye devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz