Burhaniye’de akaryakıt istasyonundaki araç yangını korkuttu

Burhaniye ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen araç yangını korkuya neden odu.

Burhaniye ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen araç yangını korkuya neden odu. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen 10 LS 508 plakalı araç kullanılamaz hale gelirken, yangının söndürülmesi istasyon çalışanlarına rahat bir nefes aldırdı.
Edinilen bilgiye göre dün gece Geriş Mahallesi Ali Kemal Deveciler Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonuna yakıt almak için gelen 10 LS 508 plakalı otomobilden dumanların yükselmeye başlaması korkuta neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Burhaniye İtfaiyesi yangını büyümeden söndürdü. Araç kullanılamaz hale gelirken, yangının söndürülmesi istasyon çalışanlarına rahat bir nefes aldırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz