Burhaniye’de banklar kaldırıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde parklardaki banklar s öküldü.İlçe genelinde, başta Cumhuriyet meydanı olmak üzere sahil ve Örende bulunan bankları söken veya sökülemeyecek katlanır bankları sabitleyen belediye ekipleri, virüs salgınındaki hastalanma riskini en aza indirmek adına önlemlerini almaya devam ediyor.Ekipler parklardaki bankları kaldırıp depoya koydu.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde parklardaki banklar s öküldü.
İlçe genelinde, başta Cumhuriyet meydanı olmak üzere sahil ve Örende bulunan bankları söken veya sökülemeyecek katlanır bankları sabitleyen belediye ekipleri, virüs salgınındaki hastalanma riskini en aza indirmek adına önlemlerini almaya devam ediyor.
Ekipler parklardaki bankları kaldırıp depoya koydu. Pandemi riskinin ortadan kalmasıyla bankların yerine konulacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz