Burhaniye’de Belediye Binası İçin Kurban Kesildi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 29 Haziran da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından törenle açılması...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 29 Haziran da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından törenle açılması planlanan belediye binası için kurban kesildi.

Belediye Başkanı Fikret Akova, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanlarının katıldığı törende, Kocacami emekli imamı Saadettin Kılıç’ın okuduğu duanın ardından kesilen kurbanın ardından binanın kullanıma açıldığını bildiren Başkan Akova, yeni belediye binasının ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. 23. Burhaniye- Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılması planlanan belediye binası için kurban kesildi. Hizmet vermeye başlayan binanın Ege’nin en modern binalarından biri olduğunu bildiren Belediye Başkanı Fikret Akova, binanın ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Kocacami emekli imamı Saadettin Kılıç’ın okuduğu duanın ardından kurban kesilirken, yeni bina davetlilere gezdirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz