Burhaniye'de Cami Ve Okullarda Musluk Bırakmadı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde cami gibi umuma açık yerlere dadanarak musluklarını çaldığı ileri sürülen bir kişi...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde cami gibi umuma açık yerlere dadanarak musluklarını çaldığı ileri sürülen bir kişi polisten kaçamadı.

Polis, musluk hırsızlık olaylarının artması üzerine ilçede harekete geçti. Yapılan araştırma sonucunda H.B. isimli kişi gözaltına alındı.

Araştırmayı derinleştiren ekipler, çalınan musluk ve bataryaların bir kısmını Edremit'te bulunan bir hurdacıya, bir kısmını ise Burhaniye'de bulunan bir hurdacıya sattığını tespit etti.

Yapılan araştırmada ise Hacıahmet Camisi'nden 6, Hanay Camisi'nden 1, Memiş Mahallesi Camisi'nden 2, Hasanağa Camisi'nden 8, Bahçelievler Camisi'nden 8, Mustafa Keskin İlköğretim Okulu'ndan 4, Bahçelievler İlköğretim Okulu'ndan 7, 8 Eylül İlköğretim Okulu'ndan 4, Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu'ndan 4, Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu'ndan 2, Mustafa Müdür oğlu İlköğretim Okulu'ndan 1, Belediye pazar yerindeki wc'den 16, belediyeye ait sokaklardaki çeşmelerden 19 adet olmak üzere toplam (82) adet batarya ve musluk ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Bu arada şüpheli Z.Ö ve N.B'in alınan ifadelerinde muslukların çalıntı olduğunu bilmedikleri ileri sürülürken adliyeye sevk edilen H.B ise tutuklanarak Burhaniye Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: