Burhaniye’de Engellilere Kaymakam İlgisi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı takı tasarım kursunda beceri kazanan zihinsel engellilere...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı takı tasarım kursunda beceri kazanan zihinsel engellilere belge veren Kaymakam Ali Uslanmaz, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirirken engelli gençleri kalpten sevdiğini söyledi. Kaymakam Uslanmaz’ın engellilere bir baba gibi davrandığını bildiren Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sevda Padem, minnettar olduklarını söyledi.

İlçede Halk Eğitimi Müdürlüğü’nün açmış olduğu yıl sonu sergisinde zihinsel engelli gençlere belgelerini veren Kaymakam Ali Uslanmaz, gençlerle teker teker ilgilenirken bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Zihinsel engelli gençlerden büyük alkış alan Kaymakam Ali Uslanmaz, hepsini kalpten sevdiğini söyledi. Onlar da kendini bulduğunu anlatan Kaymakam Uslanmaz, “Onları kalpten seviyorum. Onları görünce daha çok şükrediyorum. Her zaman onların yanında olacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Ali Uslanmaz’ın her zaman destek olduğunu bildiren Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sevda Padem, “Kaymakamımız Ali Uslanmaz her zaman yanımızda oldu. Çocuklarımız onu bir kaymakamdan ziyade baba gibi görüyorlar. Onu görünce yüzleri gülüyor. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: