Burhaniye'de Güreli Sanatçılar Coşturdu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Güre Musiki Derneği Gür Sesler Grubu'nun verdiği konser izleyenleri coşturdu.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Güre Musiki Derneği Gür Sesler Grubu'nun verdiği konser izleyenleri coşturdu.

Öğretmenler Mahallesinde Metin Yasak'ın işletmeciliğini üstlendiği Irmak Kafe de sahne alan sanatçılar büyük alkış aldı. Edremit ilçesine bağlı Güre beldesindeki Güre Musiki Derneği üyeleri Burhaniye'nin Öğretmenler mahallesinde buluştu. Geçtiğimiz günlerde yeni dekorasyonu ile Öğretmenler Mahallesi Nurettin Sandıkçıoğlu Caddesi numara 2'de sanat dünyasına kapılarını açan Irmak Kafe'nin sahibi Metin Yasak'ın konuğu olan sanatçılar izleyenleri büyüledi.

Reklam
Reklam

Udi Mustafa Köktepe'nin nağmeleri eşliğinde şarkılar söyleyen Ekrem Şafak izleyenlerden büyük alkış aldı. Sanatçılara teşekkür eden Metin Yasak, "Güre Musiki Derneği Gür Sesler gurubuna teşekkür ederiz. Kapımız her zaman sanatçıya ve sanatseverlere açık olacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: