Burhaniye'de Hürriyet Caddesi Yenileniyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, ilçenin merkez taşıyıcı yolu olan Hürriyet Caddesi boydan boya sil baştan yenilenecek.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, ilçenin merkez taşıyıcı yolu olan Hürriyet Caddesi boydan boya sil baştan yenilenecek.

Geçtiğimiz Salı günü başlayan çalışmalar hızla devam ederken, caddede kaldırılan asfaltın yerine beton parke döşeneceği açıklandı. Hürriyet caddesi, Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma çerçevesinde şehirlerarası otobüs terminali önünden sökülmeye başlandı. İlçede altyapı çalışmalarına ağırlık veren belediye Hürriyet Caddesi'ni yenilemek için de kolları sıvadı. Kentin alt yapısını baştan sona aralıksız bir çalışma ile yenileyen Burhaniye Belediyesi şimdi de kentin ana arteri olan Hürriyet Caddesi'ni, şehirlerarası otobüs terminali önünden, Karınca Deresi köprüsüne kadar kilit parke taşı ile kaplayacak. Yol yapım çalışmaları kapsamında ilk etap olarak şehirlerarası otobüs terminali önünden şimdiki belediye binasının girişine kadar olan bölüm sökülürken, bu bölümün yenilenmesinin ardından diğer bölümlerde de çalışma başlatılacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fikret Akova, "Hızla çalışmalara başladık. İşe asfalt kaldırma işlemi ile başladık. Hürriyet caddesi Burhaniye'nin önemli caddelerinden biridir. Santral garajı önünden ilçe halk kütüphanesinin olduğu bölüme kadar kilit parke taş döşeyeceğiz. Bu çalışmaların devamında ise meydanda bir çalışmamız olacak. Cumhuriyet Meydanımızı genişleterek büyük bir alan yaratacağız. Yaptığımız çalışma ile birlikte Burhaniye'nin en önemli caddelerinden biri olan Hürriyet Caddesi güzel bir görünüme kavuşacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: