Burhaniye'de Kaybolan Astsubay

Burhaniye ilçesinde üç gündür haber alınamayan astsubayın bulunması için denizde yapılan su altı arama çalışmalarına son verildi.

Burhaniye ilçesinde üç gündür haber alınamayan astsubayın bulunması için denizde yapılan su altı arama çalışmalarına son verildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, üç gün önce iskelede cep telefonuyla konuştuğu ve denize düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulan astsubay İsmail Ünal'ı (27), arama kurtarma çalışmaları bugün de devam etti.

Balıkesir Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ve İzmir'den sevk edilen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı deniz komandoları tarafından yapılan su altı arama ve tarama çalışmaları sonuç vermedi.

Reklam
Reklam

İskele Yat Limanı içinde yapılan arama çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine su altı arama çalışmalarına son verildi.

Bölgenin tamamının teknik imkanlar doğrultusunda arandığını ifade eden yetkililer, su altında yapılan çalışmalarının sona erdirildiğini, ancak astsubayın denizde, yüzer unsurlarca aranmasına devam edileceğini bildirdi.

Ünal ailesinin umutlu bekleyişi ise halen devam ediyor.

Muhabir : Burhaniye / Zafer Akpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: