Burhaniye'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni Seçimi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağan genel kurulunda birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağan genel kurulunda birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Kaymakam Ali Uslanmaz'ın başkanlığında Öğretmen Evi Salonu'nda yapılan toplantıda birliğin 2011 yılı kesin hesap ve 2011 yılı faaliyet raporunun okunarak kabul edilirken, encümen üyeliklerine İl Genel Meclisi üyelerinden Melih Ersezen ve Hasan Küçükdereli ile Şahinler Köyü Muhtarı Alibey Karaaslan ve Hisarköy Muhtarı Mustafa Göksu seçildi. Öğretmen Evi Salonu'nda düzenlenen Köylere Hizmet Götürme Birliği genel kurulunda 2011 yılı içinde köylerde yapılan meydan düzenlemeleri, su, kanalizasyon ve yol çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, köy çalışmalarının devam edeceği açıklandı.

Reklam
Reklam

Encümen üyeliği için aday olan AK Partili Melih Ersezen 26 oy alırken, CHP'li Hasan Küçükdereli de 24 oyla encümen üyesi oldu. 5 köy muhtarının aday olduğu encümen üyeliği seçiminde ise 15 oy alan Şahinler köyü muhtarı Alibey Karaaslan ile 11 oy alan Hisarköy muhtarı Mustafa Göksu da encümen üyesi seçilen muhtarlar oldu. Encümen seçiminde ilk oyu kullanan Kaymakam Ali Uslanmaz, köylerin eksikliklerini gidermek için çalıştıklarını söyledi. Köy muhtarlarının çok çalışmalarını isteyen Kaymakam Ali Uslanmaz, "Önceki yıl Kuyucak köyünde fıstıkçamı ormanı oluşturduk. Bu yıl ise Avunduk köyünde 90 dekar alana ceviz diktik. Şimdi ise Çamtepe köyünde fıstıkçamı ormanı kuracağız. Ayrıca bu köyümüzde bademlikler kurulacak. Sarılar köyünde ise kiraz fidanları dikildi. Köylülerimizin gelirini artırmak için çalışıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: