Burhaniye’de Öğrenci Yurtlarına Denetim

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz hafta sonu özel bir kız yurdunda meydana gelen zehirlenme olayı üzerine...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz hafta sonu özel bir kız yurdunda meydana gelen zehirlenme olayı üzerine denetimlere ağırlık verildi.

Kaymakam Ali Uslanmaz’ın başkanlığındaki denetim ekibi, iki kız yurdunda denetimlerde bulundu. Geçtiğimiz Pazar akşamı özel bir kız öğrenci yurdunda 18 öğrencinin zehirlenme belirtileriyle Burhaniye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınması yetkilileri harekete geçirdi. Topum Sağlığı Merkezi tabipliğince yemek ve su numunesi alınmasının ardından Kaymakam Ali Uslanmaz’ın başkanlığında Sağlık Grup Başkanı Dr. Faruk Kendigelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Vekili Veteriner Hekim Yavuz Gürel ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Karabıyık’dan oluşan denetim ekibi, önce zehirlenme olayının yaşandığı kız yurduna gitti. Burada yurt müdürü Sezgin Ersan’dan bilgi alan ekip, mutfak, yemekhane ve yatakhaneler de inceleme yaptı. Öte yandan bir başka kız yurduna geçen Kaymakam Ali Uslanmaz ve beraberindeki heyet yurtlarda kalan öğrencilerden de de bilgi aldı. Her iki yurtta da denetleme defterlerini imzalayan Kaymakam Ali Uslanmaz, kontrollerin sıklaştırılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: