Burhaniye’de Tekvando Heyecanı Yaşandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen 4. Geleneksel Tekvando Yıldızlar Kaymakamlık Kupası Müsabakaları büyük ilgi gördü. Balıkesir...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen 4. Geleneksel Tekvando Yıldızlar Kaymakamlık Kupası Müsabakaları büyük ilgi gördü. Balıkesir il merkezi ve ilçelerden 9 takımdan 104 sporcunun katıldığı karşılaşmalar Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Karşılaşmalarda dereceye giren sporculara kaymakam Ali Uslanmaz, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Naif Çallı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin ve takımların yöneticileri tarafından madalyaları verildi. Müsabakalarda 47 si kız toplam 104 sporcu yarıştı. Müsabakalara katılan takımların çalıştırıcılarına da Kaymakam Ali Uslanmaz tarafından teşekkür plaketleri verildi. Dereceye giren sporcular mutluluklarını dile getirirken İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Naif Çallı da, organizasyonunun önümüzdeki yıllarda daha da genişletileceğini anlattı.

Reklam
Reklam

Kilosunda birinci olan Muhammet Kaya, “Burhaniyeliyim. Hedefim daha büyük. Burada birinci oldum. Çok sevinçliyim. Ama hedefim milli takım sporcusu olmak istiyorum. Tekvandoyu çok seviyorum. 3 yıldır tekvando yapıyorum” dedi. Mehmethan Telli de, “Tekvandoyu çok seviyorum. 3 yıldır tekvando yapıyorum. Arkadaşlarıma da tavsiye ederim” dedi.

Bilal Karaduman, “45 kiloda birinci oldum. Türkiye üçüncülüğüm var. Milli takım seçmelerine katıldım. Antalya da milli takım kampına katıldım. Diğer arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Hedefim olimpiyatlara gitmek” dedi. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Naif Çallı da, “Bu gün buradaki Tekvando turnuvasına Balıkesir ve ilçelerinden 100 ün üzerinde sporcu katıldı. Geleneksel hale getirdiğimiz bu müsabakaları, ileriki yıllarda daha geniş katılımla düzenlemek istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: