Burhaniye’de Vergi Rekortmeni Başkana Müdür, Radyo Hediye Etti

Balıkesir’in Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Veysel Sakarya, yılın vergi rekortmeni olan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret...

Balıkesir’in Burhaniye Vergi Dairesi Müdürü Veysel Sakarya, yılın vergi rekortmeni olan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova’ya ahşap radyo hediye ederek onurlandırdı.

Sakarya, “Sayın Akova’yı gerek gayri menkul geliri ve gerekse 2012 yılı içinde en fazla vergi veren ve zamanında düzenli ödeyen kişi olması hesabiyle teşekkür etmek istedim. Vergi mükellefi tüm vatandaşlarımıza kendisi örnek olmalıdır”diye konuştu.

Veysel Sakarya tarafından takdim edilen ahşaptan yapılmış radyo hediyesini çok beğendiğini ve kendisi için özel bir önemi olduğunu vurgulayan Akova," Radyo beni eskiye götürdü. Evimin en güzide yerinde saklayacağım. Vergimi ödyerek vatandaşlık görevini yerine getirmenin huzuru içindeyim. Çok teşekkür ederim."dedi.(BT)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: