Burhaniyeli Fotoğrafçılar Kaz Dağları’nı Fotoğrafladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (Zeyfod) üyelerinin Kaz Dağları’na düzenlediği gezi de büyük...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (Zeyfod) üyelerinin Kaz Dağları’na düzenlediği gezi de büyük coşku yaşandı.

Dernek Başkanı Diş hekimi Özkan Arıkantürk’ün öncülüğündeki ekip Mıhlı çayı, bölgesinde çekimler yaparken. doğa yürüyüşüne de katılıdı. Burhaniye’den yola çıkan ekip zaman zaman paçaları sıvayıp dereleri geçerken 2 bin yıllık köprüyü ve Kazdağlarının güzelliklerini fotoğrafladı. Dernek Başkanı Özkan Arıkantürk, çekilen fotoğrafların yıl sonunda sergileneceğini bildirdi. Mıhlı çayının güzelliklerini çeken Burhaniyeli fotoğrafçılar, gönüllerince eğlenirken mangal partisi de yaptı.

Reklam
Reklam

Çevre gezilerinin devam ettiğini bildiren Dernek Başkanın Özkan Arıkantürk, “Bizler, Zeyfod derneğinin üyeleri olarak buraya geldik. Fotoğraf için toplandık. Burhaniye de kurulu Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneğiyiz. Ben bu derneğin başkanıyım. Buraları fotoğraflamak için toplandık. Şu anda 55 faal üyemiz var. Bizim amacımız fotoğraf sevdası etrafında toplanıp fotoğraf çekmek. Derneğimiz sık sık bu gezileri düzenleyerek arkadaşlarımıza çevreyi tanıtıyor. Ayrıca bu gezilerde çekilen fotoğrafları yıl sonunda sergileyeceğiz. Bu gün arkadaşlarımızla Küçükkuyu Mıhlı Çayında toplandık. Mıhlı çayı üzerindeki Roma döneminden kalan 2 bin yıllık köprüyü fotoğraflıyoruz. Bizim amacımız burayı resimleyip gelecek kuşaklara aktarmaktır” dedi.

Dernek üyesi Ertaç Er de, “Zeytini fotoğraf amatörleri derneği üyesiyim. Aktif üyeyim. Bu gün Mıhlı’ya gezi düzenledik. Mıhlı’yı ilk defa gördük. Burada çevrenin korunma lazım.olduğunu gördük. Her şey için çok teşekkürler. Derneğimiz çok güzel. Çalışmalarımızı aktif olarak değerlendireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Vesile Demir ise, “Zeyfod üyesi olarak ilk defa Mıhlı çayını ziyaret ettik. Herkesin görmesini tavsiye ediyorum. Çok harika yer “ diye konuştu. Çağlar Çalı, “Zeyfod olarak Mıhlı çayındayız. Çok güzel fotoğraflar çekiyoruz. Çok güzel bir yer. Herkesin görmesini istiyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: