Burma, Eras Sitesi Sakinlerinin Konuğu Oldu

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Eras Sitesi sakinlerinin konuğu oldu.Sitelerinin yeni kurulduğunu ancak başta yol,...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Eras Sitesi sakinlerinin konuğu oldu.

Sitelerinin yeni kurulduğunu ancak başta yol, geri dönüşüm sepetleri, sosyal mekanlar, ilaçlama, su, çevre ışıklandırması, yeni bir lise yapımı, yaşam alanları ve iskan konusu olmak üzere pek çok sorunları bulunduğunu belirten Eras Sitesi sakinleri, “Kısaca hemen her şeyimiz eksik veya yok denecek kadar az. Bu konularda yardımınızı talep ediyoruz” dediler.

Halkın, her konuda her zaman kendisine ulaşabileceğini, onların sorunlarını dinlemekten ve çözüm üretmekten son derece memnun olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bana iletilen sorunların içinde sorumluluk alanımda olanları büyük bir samimiyet içerisinde çözmeye çalışıyorum. Atakumlunun, benim dostluğumdan kuşkusu yoktur. Bugüne kadar yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim. Söz verdiğimde de er ya da geç yerine getirdim. Sizin de talepleriniz içerisinde yol, sosyal alanlar, çevre düzenlemesi, geri dönüşüm sepetlerinin konulması gibi bizim yetki alanımıza giren konularda yardımcı oluruz. 15 metreyi aşan yol, ilaçlama ve otobüs konularında Büyükşehir Belediyemiz ile temasa geçiniz. İsteklerinizi bildirin. Işıklandırma konusunda da YEDAŞ’a başvuruda bulunmasınız gerekmektedir. Sonrasında bana gelin, Ben her iki kurumda da işlerinizin takipçisi olur, sizin adınıza gerekli görüşmeleri yaparım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Atakum’un artık Türkiye çapında bir marka olduğunu vurgulayan Başkan Burma, “4 yılda 35 bin insan burayı tercih etmiş ve yerleşmiştir. İlçemizdeki gelişim ve değişim sürmektedir. Bu kadar hızlı gelişen bir yerde ufak tefek sorunlar elbet olacaktır. Ama önemli olan bu güzel resmin bütününe bakmaktır” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: