Burma’dan Meclis Üyelerine Çağrı

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, meclis toplantısında üyelere hitaben yaptığı konuşmada, “Sizden ricam, meclis olarak...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, meclis toplantısında üyelere hitaben yaptığı konuşmada, “Sizden ricam, meclis olarak yaptığımız çalışmaları, kişilerin değil kamunun yararına olacak şekilde sürdürdüğümüzü herkese anlatmanızdır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir ilçe başkanının gazetelere, meclislerinin ve Kamu İhale Kurumu’nun onayını alan çalışmaları hakkında, bilgisizlikten kaynaklanan beyanatlar verdiğini, bunu da son derece yakışıksız bulduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Sizlerden ricam, kendi partilerinizi, Atakum ve Atakumlu adına yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirmenizdir. Eleştiriye son derece açığız ancak eleştiri dediğinin de bir dayanağı olmalıdır. Çünkü bakıyorsunuz ki birileri çıkıp, bilmeden, araştırmadan kamuoyunu yanlış bilgilendirmek, bizim çalışmalarımızı karalamak amacıyla basit suçlamalarda, garip açıklamalarda bulunabiliyor. Meclisimizin, kamu menfaatlerini gözeterek, kamu ihale kurumunun da onayını alarak yaptığı çalışmaları, bu tür mesnetsiz ve dayanaksız suçlamalarla karalamaya çalışabiliyor. Ancak bu tür davranışlara halkımız da biz de izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İsteyen herkesin yaptıkları ihalelerde gözlemci olarak bulunabileceğini vurgulayan Burma, “Biz işimizi şeffaf ve dürüst bir şekilde yapıyoruz. Kimseden gizlimiz saklımız yoktur. Adı, sanı ne olursa olsun, isteyen herkes ihalelerimize gözlemci olarak katılabilir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: