Büro Memur-sen Gaziantep Şubesi Nizip İş Yeri Temsilcileri İle Toplantı Yaptı

Büro Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yıldız ve beraberindeki heyet Büro Memur-Sen Nizip ilçe Başkanı...

Büro Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yıldız ve beraberindeki heyet Büro Memur-Sen Nizip ilçe Başkanı Mehmet Ağcan ile iş yeri temsilcilerinin katıldığı bir toplantı düzenledi.

Büro Memur-Sen Nizip Şubesi’nde düzenlenen toplantıya; Büro Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yıldız, Büro Memur-Sen Nizip İlçe Başkanı Mehmet Ağcan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda iş yeri sahibi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Büro Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yıldız, şube olarak üye sayısının 900’ün üstüne çıktığını belirterek, “Büro hizmet kolunda Gaziantep’te birinciyiz. Sendikamız Türkiye genelinde de 50 bine yaklaşan üye sayısıyla genel yetkiyi elde ederek, 2013 Ağustos ayındaki toplu sözleşme masasına oturmaya hak kazanmıştır. İnşallah sendikamız bu toplu sözleşmede mali ve sosyal hakların kazanılmasında önemli bir aşama kat edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından, Başkan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş yeri temsilcileri bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: