Büro Memur-Sen Muğla Şubesi ilk kongresini yaptı

Memur-Sen Muğla Şubesi’ne bağlı Büro Memur-Sen ilk olağan kongresini yaptı. AK Parti Muğla Milletvekili Prof....

Memur-Sen Muğla Şubesi’ne bağlı Büro Memur-Sen ilk olağan kongresini yaptı.

AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden’in de geldiği kongreye, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Memur-Sen Muğla Şube Başkanı Hasan Demirtaş, belediye başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

Büro Memur-Sen Muğla Şubesi’nin kurucu Başkanı Bekir Turhan, 2010 Mart ayında başladıkları çalışmalarda şu anda 500 üyeye yaklaştıklarını söyledi. Memur-Sen Muğla Şube Başkanı Hasan Demirtaş ise yola çıkarken sözleşmeli personeli kadroya alma sözü verdiklerini ve bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, 2001 yılında sendika kanununun çıkması ile sendikalaşma hareketine başladıklarını, Türkiye’yi karış karış dolaşarak bu günlere geldiklerini belirtti.

AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, topluma yönelik hizmetlerin eksiksiz ve aksaksız olarak yürütülmesinde sendikalara büyük görevler düştüğünü söyledi.

Tek liste ile gidilen seçimde, Bekir Turhan önderliğindeki yönetim kuruluna, Haluk Murat Aslan, Ahmet Tayfun Kutun, Hüsamettin kadem, Sıdıka Behlül, Serkan Tütüniçer ve Emrullah Karpuz seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz