Büro Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Özcan: "Herkese Adalet Dağıtılan Adliyelerde, Maalesefçalışanlara Adaletli Davranılmamaktadır"

Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Metin Özcan, "Herkese adalet dağıtılan adliyelerde maalesef çalışanlara adaletli davranılmamaktadır" dedi.

Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Metin Özcan, "Herkese adalet dağıtılan adliyelerde maalesef çalışanlara adaletli davranılmamaktadır" dedi.

Özcan, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, adliye çalışanlarının haksızlığa uğradığını belirtti.

Her geçen gün artan iş yüküne paralel adliye personelinin göstermesi gereken fedakarlıkların da gün geçtikçe arttığını ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Adliye personeli ileri demokrasi, ülkesi, vatandaşlar ve adalet için gecesini gündüzüne katarak mesai mefhumu gözetmeden çalışmaktadır. Herkese eşit adalet dağıtan adliyelerde maalesef çalışanlara adaletli davranılmamaktadır. Personel, çok çalışmakta ancak emeğinin karşılığı olan ücreti alamamakta, özlük hakları her geçen gün erimektedir. Hatta çalışanların var olan hakları da elinden alınmaktadır. Kendinden, ailesinden fedakarlıkta bulunarak özveri ve büyük gayretle çalışan kurum personelinin çalışma azmi kırılmaktadır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: