Büro Memur-sen'den Adliye Çalışanları İçin Eylem

Kocaeli Büro Memur-Sen'e bağlı üyeler, adliyede çalışan memurların mesai saatleri ve ulaşım ücretlerinin...

Kocaeli Büro Memur-Sen'e bağlı üyeler, adliyede çalışan memurların mesai saatleri ve ulaşım ücretlerinin kaldırılması için eylem yaptı.

Kocaeli Adliyesi önünde toplanan grup adına basın açıklamasını Büro Memur-Sen Kocaeli Adliye Şube Başkanı Metin Yılancı yaptı. Adaletin dağıtılmasında en önemli rolü üstlenen adliye çalışanlarının maddi haklarının elinden alınmasını, adaletin terazisini çalışandan yana düzeltmek için toplandıklarını belirten Yılancı, “Adliyelerde mesailerin kaldırılmamasını, ulaşım ücretlerinin kaldırılmayarak Gebze, Körfez, Karamürsel, Gölcük, Kandıra adliyelerinde çalışanlara da verilmesi, havuz sisteminin yeniden getirilmesi, adalet hizmetleri sınıfının oluşturulmasını, görevde yükselmede yeterli puanı alan ancak ataması yapılmayan personelin mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Adliyelerde mesai kavramı olmadığını sözlerine ekleyen Yılancı, 2011 yılından kalan mesai ücretlerini de geri alabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: