Büro Memur-sen’den Üyeleri Bir Araya Geldi

Büro Memur-Sen Düzce Şubesi üyeleri, Aydınpınar Alabalık Tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.Aydınpınar Alabalık Tesislerinde...

Büro Memur-Sen Düzce Şubesi üyeleri, Aydınpınar Alabalık Tesislerinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Aydınpınar Alabalık Tesislerinde düzenlenen akşam yemeğine Vali Adnan Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Büro Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sipahi, Memur-Sen Düzce Başkanı Erhan Çavuş, Düzce Memur-Sen Yönetim Kurulu ve sendika üyeleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Yılmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Birlikte başaracağız. İçlerinizde nice gönül elçilerimiz var. Kim bilir içinizce nice koruyucu aileler var, siz köprüsünüz, siz varsınız. Dün akşam Abdülkadir Konukoğlu'nu Düzce’mizde misafir ettik. İlimizin yüksek öğretim gençliğinin yurt sorunu vardı. Yer alımı için düzenlenen yardım gecesinde, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu 100 bin TL bağışta bulundu. O gecede aşağı yukarı 400 bin TL yardım toplandı. Yapılan her eserde bizim de katkımız olursa, hayat daha güzel olur, yarınlar daha güzel olur. Bu geceyi düzenleyen başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Düzce’nin tek başına şube olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek son yapılan sayımda sendikanın üye sayısının 50 bin’e yaklaştığını söyledi.

Yazgan, yapılacak olan toplu sözleşme masasında hükümetin karşısına otaracaklarını ve müjdeli haberler vereceklerini bildirdi. Memur-Sen Düzce Başkanı Erhan Çavuş’ta katılımlarından ötürü sendika üyelerine teşekkür etti. Konuşmalar sonrasında Büro Memur-Sen kurum temsilcilerine Teşekkür Belgesi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: