Bürokratlardan Fatih Öztürk’e Dost Ziyareti

Türk Telekom Kuzey 1. Bölge Müdürü Ünal Sade, Samsun Çarşamba Havaalanı Müdürü Hamit Anıl ve...

Türk Telekom Kuzey 1. Bölge Müdürü Ünal Sade, Samsun Çarşamba Havaalanı Müdürü Hamit Anıl ve Türk Telekom Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Şahinkaya ile Metro Kargo Müdürü Celal Enlioğlu, Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk’ü ziyaret etti.

Havaalanı Müdürü Hamit Anıl ile özellikle kargo ünitesinin faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Öztürk, “ Son 10 yılda hava taşımacılığı büyük mesafe katetti. Sadece yüksek gelirli vatandaşların kullanabildiği uçakları artık tüm vatandaşlarımızı kullanıyor. Bu büyük bir başarı. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutlamak lazım. Hamit bey de bu başarıda bana göre pay sahibidir” dedi.

Reklam
Reklam

Fatih Öztürk, Türk Telekom’un hızlı bir yükseliş trendinde olduğunu her gün yeni bir hizmetini halka sunduğunu söyledi. Öztürk, “Türk Telekom bir dünya markası haline geldi. Bu başarı sadece genel merkezdeki çalışmalarla yakalanamaz. Bunda Ünal Müdürümün, Yüksel müdürümün ve diğer çalışma arkadaşlarının payı çok büyük. Geçmişten tanıdığım bu değerli bürokratlar hem çalıştıkları kurumlar için hem de Samsun için büyük şans” diye konuştu.

Türk Telekom Kuzey 1. Bölge Müdürü Ünal Sade, Samsun Çarşamba Havaalanı Müdürü Hamit Anıl ise ziyaretin tamamen bir dostluk çerçevesinde olduğunu ve zaman zaman bir araya gelerek çay içip sohbet ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: