Bursa Barosu'ndan BUGİAD'a ziyaret

Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD)’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde...

Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD)’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BUGİAD’ı yıllardır takip ettiğini söyleyerek, pek çok programına katılmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Birkan, BUGİAD’ın Bursa için çok başarılı faaliyetler gerçekleştirdiğini ve işadamlarının dünyaya açılmasına önemli katkılar sağladığını dile getirdi.
Birkan, göreve geldikten sonra baro üyelerine daha çok katkı sağlamak adına çalışmalara hız verdiklerini ifade etti. Ayrıca Bursa’da tüm kurumlarla iyi ilişkiler geliştirme noktasında gayret gösterdiklerini kaydetti.
BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er ise Baro'nun kentin önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, "Hukuk kurallarının adaletli bir şekilde yerine getirilmesi ve hukuk üstünlüğünün her zaman korunması adına çalışıyor." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz